?

Log in

No account? Create an account
A few little problems with LJ - MoonScape [entries|archive|friends|userinfo]
e_moon60

[ website | My Website ]
[ userinfo | livejournal userinfo ]
[ archive | journal archive ]

A few little problems with LJ [Dec. 5th, 2009|05:29 pm]
e_moon60
[Tags|]
[Current Mood |awake]

Sometimes when I select "Medium" for my font size, it reverts to teensy-tiny when I start writing and I have to select "Medium" again.

Posting recently has seemed to hang up, but when I opened another tab and looked at LJ there, the comment or post was in fact there. It just hadn't cleared back in the original.

This afternoon, I've been unable to post comments in response to comments here. It hangs up but good. Somewhat frustrating as I do have things to say. I can't be sure this will post, either, but it's worth a try...if it does, you'll know I'm not ignoring your comments.
LinkReply

Comments:
[User Picture]From: e_moon60
2009-12-05 11:39 pm (UTC)
And after I wrote this, a comment showed up...

Sigh.
(Reply) (Thread)
From: ozdragonlady
2009-12-05 11:40 pm (UTC)
LJ is doing maintenance:
LJ_maintenance
(Reply) (Thread)
[User Picture]From: e_moon60
2009-12-06 04:56 am (UTC)
Thanks. I think I must've hit their bad period when I got home from rehearsal, and I was too tired to go hunting for other causes.
(Reply) (Parent) (Thread)
From: ozdragonlady
2009-12-06 12:55 pm (UTC)
Eh! it did it to me as well. Fortunately my browser remembers whats been put in the message box so I was able to try a couple of times.
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: keristor
2009-12-05 11:42 pm (UTC)
I have no idea about font size, I only know that some people post in large or small fonts for some unknown reason (the large ones are fine, the small ones I have to hit Ctrl+ a number of times). And sometimes the fonts look fine in my flist but change when I look at the message as a whole or its comments, and sometimes it doesn't.

Very recently, as in this evening (UK time; the last few hours) LJ has been disappearing altogether, I click on a link (to post or see replies) and just get a blank page. It seems to be back now, perhaps they had a glitch.

(Oh, as you may have gathered, your post did appear. At least to me...)
(Reply) (Thread)
[User Picture]From: e_moon60
2009-12-06 04:56 am (UTC)
I figured when it finally appeared to me, it also appeared to others.
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: litch
2009-12-06 01:19 am (UTC)
clear your browser cache (you should make a point of doing that regularly and especially when anything acts wonky), it sounds like some of the css might not be loading right
(Reply) (Thread)
[User Picture]From: e_moon60
2009-12-06 04:57 am (UTC)
Except others are saying LJ was wonky for a lot of people at about the time I was having problems.
(Reply) (Parent) (Thread)
[User Picture]From: spiritdance
2009-12-06 01:21 am (UTC)
It's not just you - LJ has been really glitchy this afternoon/evening for me, as well.

One place to check when you've got problems is status.livejournal.com - It's not on the regular LJ servers, and is _usually_ updated if they are having issues. Not so much today, but there you go :)
(Reply) (Thread)